Woven Grass Village Entrance, Smoke Farm, 2012

The entrance to the 2012 installation was built over the remains of the “welcome mat” from the 2011 installation. Although a new crop of grass had completely covered the previous years’ installation, we were able to excavate parts of it and build around them. Entry pathway is around behind the welcome mat.

Advertisements

The entrance to the 2012 installation was built over the remains of the “welcome mat” from the 2011 installation. Although a new crop of grass had completely covered the previous years’ installation, we were able to excavate parts of it and build around them. Entry pathway is around behind the welcome mat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s